Er Lego House For Små Børn?

Lego House er målrettet børn mellem fire og 12 år - deres forældre og deres Dankort. Du skal derfor

Uploaded af swebaby.dk d. 01. December 2020
Billede af: Pixabay

Lego House er målrettet børn mellem fire og 12 år - deres forældre og deres Dankort. Du skal derfor overveje, om dit barn er for lille til, at det kan få noget ud af et besøg i Lego House - for det er ikke gratis.

Lego House selv siger, at deres erfaringer er, at det er børn fra fire til 12 år, der får mest ud af besøget i Lego House. Der er dog også Duplo-områder til de mindre børn, hvis det er.

Hvornår skal jeg tage i Lego House?

I gennemsnit varer et besøg i Lego House i fire timer. Det kan dog nemt vare længere tid, hvis du og dine børn er vinde med konceptet og det at bygge med Lego-klodser.

Du bør overveje Lego House, når dit barn har en alder, hvor han / hun kan finde ud af at bygge med Lego-klodser - og ikke mindst synes, at det er sjovt og interessant. Er den interesse der ikke, så overvej en tur i Legoland i stedet.

Børn fra 0-2 år er i selskab med en voksen gratis. For en voksen koster det 269 kr. at komme ind. Samme pris gør sig gældende for børn mellem 3-12 år.

Der kan dog være rabat til Lego House, hvis du køber dine billetter i forvejen online. Her kan der være markante rabatter at hente.

Dette tekstindhold er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde trådløs højtaler.