Hvad Kan Man Lave Med En Baby?

Uhhhh, det er et af de gode spørgsmål, hvad kan jeg lave med baby? Umiddelbart er baby i begyndels

Uploaded af swebaby.dk d. 25. May 2021
Billede af: Pixabay / smpratt90

Uhhhh, det er et af de gode spørgsmål, hvad kan jeg lave med baby?

Umiddelbart er baby i begyndelsen helt lille og skrøbelig, nogle gange kan det være svært at finde på, hvad man skal foretage sig med ham eller hende.

Fortvivl ikke tiden flyver afsted med rasende fart og det varer ikke lang tid, så er den lille hjælpeløse baby blevet større  og farter rundt til sport eller legekammerater.

Derfor vil jeg anbefale dig, hvis du er lidt ligesom mig, hvor det er svært at sidde stille i ret lang tid af gangen, at du tager den dybeste indånding helt ned i maven og nyder den lille baby. Kigger på baby, dufter til baby og blot befinder dig i nuet i stedet for at skulle rende afsted til så mange ting, som måske ikke er nødvendige.

Når det er sagt, så er der næsten ingen begrænsninger for, hvad du kan foretage dig med en baby. Du skal blot pakke en pusletaske, som indeholder det du skal bruge i løbet af en dag. Her skal du huske skiftetøj, bleer, vådservietter, skumklude, en ekstra sut og så er det ikke nogen dårlig ide at medbringe en vandflaske og en lille snack til dig selv.

Dette indlæg er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Så kig eventuelt på Marguerit smykker hos Perlen Odense. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.