Hvad Kan Man Lave Med Små Børn I Sommerferien?

Flere og flere vælger ikke at drage sydpå, når det bliver sommerferie. Dette har i år selvfølgelig s

Uploaded af swebaby.dk d. 18. November 2020
Billede af: Pexels

Flere og flere vælger ikke at drage sydpå, når det bliver sommerferie. Dette har i år selvfølgelig skyldes den globale pandemi, men mange forsøger også at begrænse deres klimaaftryk ved ikke at flyve unødigt.

Mange har også fået øjnene op for, at Danmark er et meget alsidigt og mangfoldigt land, hvor man sagtens kan få én på opleveren, være sammen som familie og nyder sommersolen. Men hvad skal man så lige lave, hvis man ikke lige har et sommerhus eller lignende på tapetet? Det giver vi svaret på i denne artikel.

Kaptajn for en dag

Rundt omkring i nogle af de største byer kan du leje din helt egen motorbåd, som du stille og roligt kan styre rundt i kanalerne, eksempelvis i København eller Aalborg. Der er bord og det hele på bådene, så man kan tage en madpakke med og hygge sig i sommersolen.

Zoo

En zoologisk have er altid et sikkert hit hos børn. Heldigvis findes der forskellige parker rundt omkring i Landet, både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Hvis du allerede har været der mange gange, så kan du jo prøve at prøve en af de lidt mindre special zoo's.

Natur og shelter

Tag ud og bliv et med naturen i en af de mange shelters, der findes rundt omkring i de danske skove. Her kan du kvit og frit overnatte, lave mad over bål og sove i det fri.