Hvad Kan Små Børn Gå Til?

Står du med et mindre barn og overvejer hvad du / I skal gå til? Så får du her et par muligheder,

Uploaded af swebaby.dk d. 11. March 2021
Billede af: Pixabay / Mylene2401

Står du med et mindre barn og overvejer hvad du / I skal gå til?

Så får du her et par muligheder, hvor du / I kan udfolde jer sammen eller hver for sig.

  • Babysvømning - Der er rigtig mange, som vælger svømning som en fritidsaktivitet til deres barn. Her er der også mulighed for mor barn svømning, hvor I kan have nogle gode stunder sammen.
  • Gymnastik - Det samme gør sig gældende her som ved svømning og der er igen flere steder mulighed for en mor barn aktivitet, der også kaldes for tumlastik.
  • Fodbold - Er dit barn springfyldt af energi, når han / hun kommer hjem fra institution, så er fodbold et godt valg. Her kommer barnet også til at møde andre ligesindede, som bare elsker fodbold.
  • Ridning - Det er faktisk muligt at begynde til ridning fra 4 års alderen. Denne sportsgren giver dig en utrolig god balance og en samhørighed med et andet levende væsen på en helt ny måde.
  • Musik - Der er ikke noget som dejlig musik, som strømmer ud af fra barn. Personligt mener jeg, det at kunne spille et instrument altid er en klar fordel, uanset hvor man befinder sig.

Dette var mine bud på fritidsaktiviteter til mindre børn. Dog må man altid huske at kigge på sit barn og se, om de overhovedet har overskud til at gå til en aktivitet, når de har været i gang hele dagen.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til denne tekst. Så kig eventuelt på Pernille Corydon øreringe hos Perlen Odense. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.