Hvornår Kan Baby Smile?

Når man første gang står med sit nyfødte barn i armene, så går der tusind ting gennem ens hoved. Eft

Uploaded af swebaby.dk d. 08. December 2020
Billede af: Pixabay

Når man første gang står med sit nyfødte barn i armene, så går der tusind ting gennem ens hoved. Efter et par dage, så begynder man så småt at begynde at overveje, hvornår mon de begynder på de meget basale ting, for eksempel at smile.

Og der går faktisk ikke særlig længe før de begynder på netop dette. Hvor længe der går, besvarer vi lige herunder.

Hvornår kan en baby smile? En baby kan som regel smile bevidst fra de er 8-10 uger gamle. Her begynder de nemlig at kunne genkende deres forældre langt mere samt evt. søskende. Når de ser dig, så vil de blive glade, smile og lyse op i ansigtet. Den vil også i højere grad følge jeres aktiviteter og bevægelser.

Du har måske oplevet, at en baby allerede har smilt efter et par dage eller uger. Dette vil dog formentlig ikke have været et bevidst smil, men derimod bare en tilfældig muskeltrækning.

Det er ofte en stor begivenhed, når en baby begynder at smile for første gang, og intet kan smelte de nybagte forældres hjerter mere, end når de får de første smil. Kort tid efter vil dit barns syn blive forbedret markant, og de vil få en langt bedre rumfornemmelse. De vil også være bedre til at mærke forskel på, hvem han eller hun bliver holdt af.

Her skal vi huske at takke: Smykker, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindhold. Find et stort udvalg af produkter hos Smykker webshop, eksempelvis Smykker eller utallige andre gode varer.