Kan Man Strikke En Suttesnor?

Du kan sagtens strikke en suttesnor, der findes mange forskellige opskrifter på strikkede suttesnore

Uploaded af swebaby.dk d. 25. May 2021
Billede af: Pixabay / Myriams-Fotos

Du kan sagtens strikke en suttesnor, der findes mange forskellige opskrifter på strikkede suttesnore på nettet.

Du behøver ikke at være den mest garvede strikker for at kunne fremstille en suttesnor, da der er en hel del opskrifter, hvor den bliver strikket i almindelige ret masker. Vælg mellem mønstrer med blonder, tern, zig zag mønster og mange flere, det er kun din strikkekunnen, der sætter sine begrænsninger.

For at strikke en suttesnor skal du bruge garn i barnets yndlingsfarve, en clip, en ring og selvfølgelig strikkepinde, der passer til garnet.

Mange vælger også at hækle en suttesnor, her er der endnu flere opskrifter at vælge imellem. Det er også lige som om at en hæklet suttesnor ikke giver sig helt så meget som en en strikket.

Når du enten strikker eller hækler en suttesnor, så skal du være opmærksom på at snoren ikke må være længere end 22 cm, da der kan forekomme risiko for kvælning, hvis den er for lang. Her skal du også tage højde for at snoren som regel bliver længere ved brug og derfor skal du lave den en anelse kortere fra start.

Hermed håber jeg, at du får lavet den smukkeste suttesnor til dit barn eller som gave til en der næsten lige har født.

Det indhold du læser i artiklen, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis finde smykker og ure. Heraf markatet på indhold.